Julle & Marro - to jenter, to liv ♥ - sommer '11

sommer '11

blogg // 30.jun.2011 @ 18:00 // K o m m e n t a r e r (1)

yoo bitches!

her har det vært en del blogging i det siste right? ehm jodaaa. Men siden jeg kjeder meg så utrolig mye nå, og det regner ute, så tenkte jeg at jeg kunne blogge litt, siden det skjer utrolig lite i dag. Tenkte jeg skulle blogge litt om hva som har skjedd i det siste så her kommer det en del bilder med biledtekst under;Det var ikke akkurat de beste bildene, men denne dagen her var vi da i Kongsberg og besøkte min kjæreee mormor og min kjære bestefar. Disse bildene her er tatt i et ferskvann, ihavenoooidea hva vannet heter, men det er værtfall ved hytta til bestemor, som er like ovenfor kongsberg. Grunnen til at vi var her er fordi pappa skulle fikse noe på hytta så vi gikk bort til vannet for å bade til vi skulle dra ned igjen til mormor & bestefar.
Så var vi på telttur, utenfor coop. Bedre blir det vel ikke? hehehe. Men det var en utrolig koselig dag/natt. På det nederste bilde er jeg i ferd med å sette opp det ene teltet, som jeg og Charlotte klarte å få opp, men Julie og Maria var ikke sååååå flinke med sitt telt! ahahah.


her er vi da på en liten vandring på bilveien ca. klokken 2-3 på natten?;


yedda, fin kledning iknowiknow!Her har vi da Maria, Meg & Henriette som "bader", men vi badet faktisk, men bare ikke akkurat her! haha.
Så var det bursdagen til Henriette, Bettina & Miki, hvor de hadde Alice In Wonderland som tema. Så da kledde jeg og julie oss ut som de to tvilingene, bare i en jente versjon! hehehe, kreativt eller hva?


Nå er det jo sommer, så vi har egentlig bare vært på stranda i det siste bortsett fra denne lørdagen hvor vi og Melissa & Ida Eveline arrangerte Bieber parade i oslo;også noen bilder fra stranden:
loners!

 

utrolig langt innlegg, men sånn går det når jeg vil dele allllltt med dere! ahaha.

 

Hva har dere gjort i det siste ?♥


- Martine ♥

 

 


  1 kommentarer på "sommer '11"

Helene<3
fine bilder!<3

i like your blog!<3
30.jun.2011, 18:18

Skriv en kommentar til dette innlegget:


//navn
//e-post
//URL
din kommentar:


lagre?

dette designet er laget av mne.blogg.no ©


arkiv


Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Desember 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010

kategorier


blogg
dagen
innkjøp
juma digger & disser.
justin bieber
video


Designet er laget av mne ©
hits