Julle & Marro - to jenter, to liv ♥ -

JUSTIN BIEBER KONSERT

Justin Bieber // 08.jul.2011 @ 22:57 // K o m m e n t a r e r (12)

Siden vi var på Justin Bieber konsert 1. April 2011 i Danmark, og vi ikke blogget rundt den tiden, så tenkte vi at vi kunne dele det med dere, så nå får dere sikkert et parr tusen bilder og biledtekster, let's start!(advarer med at det kan bli litt rotete, siden noen bilder er tatt sidelengs andre er tatt på langs eller hvordan man sier det, haha!)


chillern i bilen på vei til gardemoen, to drittunger som skriker høyt og er helt i 100!så er vi da på flyet, som dere ser er dette skyer og en solnedgang. pretty cool huh?


så er vi da på det utrolig fine hotellet, som hadde tre annanaslamper, og verdens diggeste bad,hvor jeg fikk helt skrekk av å dusje i badekaret, så ut som en skrekkfilm. æsjså var det jo da konsert dagen, og før vi dro til konsert stedet fant vi da denne pappkartongen i byen utenfor hottelet fullt av jb plakater, og selvsagt kjøpte vi en plakat hver med autografen hans på ! (:

så var det off to tha concert! herreguuuud som vi var hypre, vi gledet så utrolig mye til alt mulig som skulle skje! Det var så sykt gøy, vi fikk masse nye venner, og det var masse som skjedde før konserten utenfor, det var salgsbod der, flashmoob,og folk gikk rundt og tok bilder av oss pga vi hadde med denne plakaten! SYKT GØY!justin bieber live! erjuerjerueur, elsker han! ♥

så er det Martine daa, som er helt starstruck av å see alt! (de to siste bildene er tatt med iphonen til julie.)
vi ble så fasinert av glowstickene så vi måtte selvsagt ta et parr bilder av de inne på det ekkle badet i mørket, enda værre! hahaha


Så kommer lørdagen og vi reiste ikke hjem før på søndagen så vi tok oss en liten shopping runde og en liten photoshoot ute i mini byen, med de nye kjolene vi kjøpte. tihi:


syyyykt god milkshake! kunne ønske jeg kjøpte med meg litt hjem, hahaha.

sykt digg at det var sånn 23 varmegrader ellerno (i solen da) klokken 18 der, når det var snø hjemme! DIGG

så var vi da på vei hjem med flyet og hadde hatt en FANTASTISK helg i Danmark! (:

 

Har dere vært på Justin Bieber konsert?

love from Martine & Julie ♥arkiv


Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Desember 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010
Mars 2010

kategorier


bilder
blogg
Hverdag
innkjøp
juma digger & disser.
Justin Bieber
Video


Designet er laget av mne ©
hits