Julle & Marro - to jenter, to liv ♥ -

home sweet home!

Nordnorge Sommern'11 // 28.jul.2011 @ 22:42 // K o m m e n t a r e r (0)

Endelig er jeg hjemme igjen! Bare elsker lukten av huset mitt, hahaha rart, men man setter faktisk veldig masse pris på sin egne gode, varme, myke seng osv. Og når jeg kom inn døra, hadde pappa gått inn før meg for å hente posten og gjett hva som lå i post bunken!!! NEVER SAY NEVER! JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. skal se den tusen ganger, det er den versjonen som har dierctors fan cut, så yeah man! haha.

Har ikke tatt noen bilder i dag for jeg syntes det var ganske respektløst å ta bilde når jeg la ned rosen ved minneplassen til utøya, for alle gikk jo å sørget. Jeg er ikke en av de nærmeste pårørende, men jeg kjente at tårende begynte å presse på når jeg stod der! Kommer nok til å bli en del gråting fra min side i morgen når jeg skal til Oslo!


HOHOHOHO! HAPPY LAMA!


Hva har du gjort i dag?
Har du lagt en rose et sted e.l?
Har du never say never?

Love from Martine ♥

rose

Nordnorge Sommern'11 // 28.jul.2011 @ 19:22 // K o m m e n t a r e r (0)

heioghå (:

Har kjørt bil i flere timer nå, er hjemme om kanskje 2 timer, skal nemlig stoppe ved utøya/Tyrifjorden for å kaste ut en hvit rose fra meg Julie, henriette og Melissa ? så vi blogges når jeg er hjemme (:

Minnemarkering i Bodø

Nordnorge Sommern'11 // 28.jul.2011 @ 16:39 // K o m m e n t a r e r (6)

I går var det minnemarkering i Bodø. Det var rundt 17 000 som møtte opp for å vise sin støtte etter tragedien i Oslo og på Utøya.

?Om èn mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi alle kan vise sammen?Det er kjempe trist og forferdelig det som har hendt... Tanker går til pårørende og de 91 uskyldige menneskene som ble drept.

22.07.11: En dag vi ikke glemmer!


love from Julie♥

sun is up

Nordnorge Sommern'11 // 27.jul.2011 @ 20:32 // K o m m e n t a r e r (3)

 

Heisann!
Nå har vi endelig kommet til et sted det har vært sol hele kvelden, null regn! Dette liker vi! Har ikke gjort så innmari mye bortsett fra å gå litt rundt i en liten by som heter Inderøy, og sittet i bilen. Så nå er vi 5 mil unna Oppdal, som vi kjørte til 1 dagen, så det kan hende vi kjører hjem i morgen, eller så kjører vi til Lillehammer, også er vi hjemme på fredags ettermiddag. Slenger bare med noen bilder fra de to siste dagene:

Sliten unge, speilbilde ftw!

Inderøy:Chillern i en boutiiiq.Min nye veske for real lizam <3 elsker den! hohoho

Så var vi da på campingplassen, hvor noen grillet, så egentlig mest ut som om hele hytta skulle burne opp spør du meg . haha!


Også har jeg da solt meg, bare sjekk det gammle bikini skillet mitt på høyre side og bitte litt på venste! HAHAHA.
EDIT: Bloggen er nå 2 år og 5 dager! Vi har helt glemt det bort.. haaha. jaja, sånn kan det gåå!


Hva har du gjort i dag?
Hva syntes du om bildene?

Love from Martine ♥

Bilder fra Lofoten Del 1

Nordnorge Sommern'11 // 27.jul.2011 @ 13:39 // K o m m e n t a r e r (8)

Nå er jeg i Bodø, siden jeg ikke har hatt nett de siste dagene i Lofoten legger jeg heller ut litt bilder nå. Jeg fordeler de i to innlegg så det ikke blir så mye på en gang ;)
Hva syntes du om bildene?


love from Julie♥

long time agooo

Nordnorge Sommern'11 // 27.jul.2011 @ 11:25 // K o m m e n t a r e r (1)

heisann!
Har ikke blogget på en stund, men jeg har bare ikke orket, pga jeg har ikke hatt bilder, for vi har for det meste kjørt bil.. og ja, er sliten osv! MEEEEEEEN nok om det.

I dag skal vi værtfall kjøre den gylne omvei, også ende opp i Trondheim ellernoe? Har ikke helt skjønt det enda. Vi er værtfall i Steinkjær som er 8 mil unna Trondheim. Så vi skal værtfall dit i dag! Så flaks for meg så kommer vi kanskje hjem på torsdag, nå er jeg lei for å si det sånn..

 
Skal sikkert ta en del bilder i dag, så da slipper dere å se på disse utrolig fine webcam bildene, tehehe.

PS: min kjære gode venn Henriette , som jeg også danser med! Har bursdag i dag, 16 år og greier. Glad i deg ♥

Hva skal du i dag?

Love from Martine ♥

nesnaaa

Nordnorge Sommern'11 // 24.jul.2011 @ 20:22 // K o m m e n t a r e r (3)

Heii.

Nå er vi i Nesna, hvor det er fint vær. eller var, nå er det overskyet! Men har værtfall solt meg en stund, så håper på litt brunfarge, blir aldri brun på magen! For ett hat! Men ja, har ikke akkurat hatt blogglyst i det siste etter alt som har skjedd i Norge pluss at jeg er så sliten og trøtt av all kjøringen og opp tidlig osv..Så slenger bare med noen bilder fra de to siste dagene:

 

Solnedgang/Middnatssol ved saltstraumen!Svartisen ftw. 


Very nice kledning. men elsker å sitte i en tøyshorts og store gensere når jeg kjører bil! Og rett etter det bilde her ble tatt gikk jeg litt bortover og klarte å skli og trynte rett på ræva, så jeg har skrubbsår på baksiden av låret og på leggen. el o el .


Hva har du gjort de siste dagene?
Kjenner du noen som var på utøya?


Love from Martine ♥

Bodø

Nordnorge Sommern'11 // 23.jul.2011 @ 16:07 // K o m m e n t a r e r (0)

Ayoo!
Nu sitter jeg i bilen på vei nedover fra Bodø! Var å spiste på Mona mi, der hvor Julie og dem var når de var i Bodø! Og etter det var vi innom cubus hvor jeg kjøpte meg en ny bukse og bik bok hvor jeg kjøpte en singlet og høytlivsshorts! Kjøpte vg og så at det var en som hadde fått en pinne i hodet etter bomben! Syke greier :( men vi blogges når jeg får kommet meg på pc'n (;

Saltstraumen

Nordnorge Sommern'11 // 22.jul.2011 @ 21:22 // K o m m e n t a r e r (2)

Halla!

I går så hadde jeg ikke noe internett tillgang, så da får jeg heller poste innlegget som var ment å poste i går!

Ja, i går var jeg altså i Henningsvær og Svolvær. Vi dro på lofotakvariumet og gjett hvem vi møtte der! Jo Julie, og resten! HAHA, så da fikk vi vært sammen der også! Også fikk jeg kjøpt meg to nye tøyshortser og en genser på cubus når jeg var i svolvær! Så i dag har jeg altså tatt fergen tilbake til Lødingen, og nå er jeg ved Saltsraumen og i morgen går ferden til Bodø og videre hjemmover!

Har ikke akkurat så mye å skrive om pga jeg er helt sjokka over terror angrepet og det på utøya! Sykt at det skulle skje akkurat Norge!

 

Hva har du gjort i det siste?
Hva syntes du om terroren og det som har skjedd på utøya?

Love from Martine ♥

Top of the world

Nordnorge Sommern'11 // 22.jul.2011 @ 16:32 // K o m m e n t a r e r (9)
Dette innlegget skulle vært postet for flere dager siden, men siden nette ble borte så har jeg ikke fått postet det før nå.
 Jeg kommer ikke til å blogge noe mer mens jeg er her fordi nette bruker alt for lang tid til å laste opp bilder, så dere kommer ikke til å høre fra meg før på tirsdag, når jeg er i Bodø:-)

De siste dagene har jeg hvertfall vært på besøk, vært på fjellet(som det er bilder av), vært med Martine og sett den siste Harry Potter filmen. Den var sikkelig bra, men man burde se del 1 først. Det hadde ikke jeg gjort så jeg skjønte den ikke helt...

Hva syntes du om bildene :)?

love from Julie♥

hauklandstranda

Nordnorge Sommern'11 // 20.jul.2011 @ 15:58 // K o m m e n t a r e r (2)


hahaha, ser ut som det er full fotoshooot på gang! haha

 Ja, det var da de vellykkede bildene fra Hauklandstranda, fra mitt kamera værtfall! Faren til Julie tok bilder med sitt kamera og når vi var der på mandagen, så når Julie får nett igjen så kommer henne mest sansynlig til å legge ut bildene! (De ble mye bedre enn mine!)

Kan jo fortelle om hva vi har gjort de to siste dagene! På mandag syklet vi rundt i hele Stamsund! Serriøst vi var over alt, oppå mange fjelltopper, også nede ved sjøen osv, vi har masse bilder fra det, men de er hos julie!  Også prøvde å skaffe oss noen nye venner, men vi endte opp med å bli "kjendiser" for noen småkids som syntes det var sykt kult at vi kom fra oslo/bærum. Også dro vi på hauklandstranda på kvelden og tok bilder.  På tirsdagen syklet vi også rundt og på kvelden gikk begge familiene ut å spiste på skjærbrygga også var vi ute til 12 tiden men det var ikke så særlig mye som skjedde så vi gikk inn å spilte  kort med jørgen!

 

Hva har du gjort i det siste?
Hva syntes du om bildene?


Love from Martine ♥


stamsund nexttt!

Nordnorge Sommern'11 // 18.jul.2011 @ 11:43 // K o m m e n t a r e r (2)

sjoohoo!

Nå skal jeg snart til Julie for å overnatte der. Så vi kommer nok ikke til å blogge noe mer i dag i think, pga internettet hennes er helt øedøjfedrg. Men det kan være at vi går inn til meg for å laste over bilder, for mitt internett er ganske raskt! Men ja, i dag har vi værtfall tenkt til å sykle rundt og i morgen skal vi til Hauklandsstranda i think! Så da kommer det sikker a lot of pictureeees!
hey sexyyy!

Har desverre postet nesten alle bildene fra turen, så har ikke fått tatt noen nye i dag.så da måtte det bli webcam. el o el. MEEEN se det positivet ved det! Dere får mange fine bilder når vi har internett!

Har du tregt internett?
Hva skal du i dag?

 

Love from Martine ♥

endelig!

Nordnorge Sommern'11 // 17.jul.2011 @ 23:17 // K o m m e n t a r e r (0)

herlig å møte verdens beste venn igjen! 4 dager er altfor masse fra hverandre, når man er sammen hver eneste dag ellers! Julie, moren og mormoren kom til camping plassen etter de hadde vært i Leknes, også tok vi noen bilder! Og vi fikk også avtalt hva vi skal gjøre de neste dagene. Så i morgen skal jeg mestsansynlig overnatte hos dem! gleder meeg!Linseluuus!


Lekkert eller hva?
Sånn serr det er pisskaldt her! Det skal visst være medlt "tropevarme" til uka, så da  får vi nå se på det. Det er værtfall utrolig fint vær! Så i morgen skal vi til Stamsund som sagt, og jeg og julie skal sykkle rundt og loke. gøøøy! haha. (orket ikke redigere bildene, siden det tar så lang tid å laste opp bildene på dette internettet, men det ble jo ganske okei bilder uansett.)OOOG, julie sa henne skulle blogge senere i kveld, så hope soo!

Har du en venn du ikke har sett på lenge?
Hva skal du resten av uka?

 

Love from Martine ♥

fin overskrift

Nordnorge Sommern'11 // 17.jul.2011 @ 20:58 // K o m m e n t a r e r (2)

(bloggingen er på bånd akkurat nå, så nå har jeg advart dere!)

heyoo!
Sitter å venter på at julie skal komme til camping plassen, hun er nemlig hos oldemoren sin med moren hennes og mormoren, så eh ja, jeg kjeder meg endel! Men har tatt noen "fine" bilder på vei opp til Lofoten sååå take a look:Blinkskudd av meg da, var ikke særlig fotogen i dag! el o elChillern på dekk!
Chillern på veg til nesten Stamsund, husker ikke hva det heter her! hhaaha


yeah, nå er Julie her snart, gleder meg har ikke møttes på 4 dager! hahaha.

 

DÅRLIG BLOGGING I KNOW!

Hva har du gjort i dag?

 

Love from Martine ♥

NÅ ER DET IKKE LENGE IGJEN

Nordnorge Sommern'11 // 17.jul.2011 @ 16:40 // K o m m e n t a r e r (3)

Til jeg møter Julie! Har kjørt ca i 1 time siden vi kom av fergen, og da har vi igjen ca 1 time til vi er framme! Har tatt noen bilder på fergen, men nå blogger jeg fra ipoden! Så vi blogges senere! (lastet ned Photoshop til ipoden, så bare redigerte ett bilde av megselv. Ikke akkurat noe fancy eller bra men bedre enn ikkenoe!)

Lofoten here I come!

Nordnorge Sommern'11 // 17.jul.2011 @ 09:59 // K o m m e n t a r e r (3)

hallaa!

Nå skal vi snart dra videre til et eller annent sted ovenfor Bodø, for å ta en ferge som bruker 60 min over til Løddingen eller noe sånt! Så mest sansynlig skal vi møte Julie og dem på ettermiddagen, for nå er de ute på fjelltur. tihii!
Slenger bare med noen bilder jeg tok i går når vi gikk en tur innover en vei borti her, hahah!Hva skal du i dag?
Har du vært i Lofoten før?
Hva syntes du om bildene?

 

Love from Martine ♥

polarsirkelen

Nordnorge Sommern'11 // 16.jul.2011 @ 19:12 // K o m m e n t a r e r (2)

Heyhoo!

Nå er vi framme i Fauske, som er ca 60 km unna Bodø, men vi skal heller dit på vei hjem igjen, for vi skal kjøre videre oppover til Narvik (ikke helt opp, men må kjøre samme vei) fordi vi skal ta en ferge over til Lofoten også kjøre nesten helt ned til Stamsund!
Men værtfall tok et par bilder på vei opp hit, og når vi stoppet ved polarsirkelen.(de to første er fra i går, når vi ikke hadde internett!)


Måtte bare hate litt mer på internettet og myggen!

Skillet mellom NordNorge & Trøndelag!


Me & mommy chiller ved polarsirkelen uten sminke! sjoheii.Tusenvis av stein som er lagt oppå hverandre av folk! (husker ikke hva man kaller det..)


Veldig bra tolkeeeet, skiltet betyr at man ikke skal legge stein oppåhverandre, ser jo at det funket daa.


Nå er vi da i Fauske, og det er egentlig ganske varmt her i sola, men det blåser no helt sykt mye, så det blir endel kaldere. Men det var mer kaldt ved polarsirkelen og det blåste faktisk mer der og, men kanskje ikke så rart når det er oppå et fjell ..

 

Hva syntes du om bildene?
Har du noen gang vært på/ved polarsirkelen?

 

Love from Martine ♥

Bilder fra Lofoten

Nordnorge Sommern'11 // 16.jul.2011 @ 17:21 // K o m m e n t a r e r (9)

(dette innlegget skulle egentlig vært postet i går, men jeg fikk ikke lastet opp bildene)

Fant ikke på noe bedre til overskriff, menmen.
Ja i dag har jeg har vært på cafe´, besøkt oldemor og gått tur med mamma. Det er ikke så masse å gjøre her oppe så jeg gleder meg til Martine kommer, så kan vi finne på noe kult!

Siden det bare er tre tv kanaler her (nrk1,nrk2 og nrk3-.-) tok vi med playstation 2 siden den bare ligger i boden hjemme,  så vi kunne sitte å game når vi kjedet oss, men pappa to ikke med en ledning så vi får ikke brukt den. lol! Og de selger ikke ledningen noen steder siden ingen tydeligvis spiller på playstation 2 mer. Så da får vi fortsette med kortspill da...

Jeg tok med kameraet når jeg gikk tur med mamma så her er noen bilder

Hva syntes du om bildene ?

Love from Julie♥

webcam ftw

Nordnorge Sommern'11 // 16.jul.2011 @ 12:35 // K o m m e n t a r e r (2)


blæSÅNN går det når man har null internett! Nå er vi i Mosjøen og det er 27 mil igjen til Fauske. Sjoheiii. Men vi blogges senere, har heldigvis internett på campingplassen! yay!


Hva skal du i dag?

 

Love from Martine ♥

NORDLAND

Nordnorge Sommern'11 // 16.jul.2011 @ 10:04 // K o m m e n t a r e r (1)

hallahhh!
Hadde null internett i går = null blogging .. Så nå sitter jeg da i bilen på vei til Fauske ellerno, ligger litt utenfor Bodø, så der skal vi sove til i morgen også skal vi videre til Lofoten på søndag! Så da møter jeg Julie forhåpentligvis! Har ikke fått tatt så mange bilder siden det ikke har skjedd så mye og siden jeg blogger fra ipoden så får det vel bli et lækkert bilde av en snøtopp! Men Vi tok bilde av nordlandsskiltet som skiller nordland og trønderlag! Sjoheeei. Men vi blogges later, når jeg er i Fauske! payce out!

TRONDHEIM

Nordnorge Sommern'11 // 15.jul.2011 @ 12:20 // K o m m e n t a r e r (2)

heyyhoo!

Nå er jeg kommet fram til Trondheim, og vi skal være her i ca 1 - 2 timer. Vi har vært her før så er ikke så mye å se, så vi skal egentlig bare kjøpe inn litt mat og spise, og lufte oss litt. Så det kommer nok noen bilder etterpå (:
GO webcam bilder!


BTW: nå har jeg laget en ny Norwegian Bieber Parade gruppe på face, pga den ble slettet så KLIKK HER FOR Å "MELDE" DEG INN I GRUPPAAAAAA.

OGGGGG spre ordet til alle dere kjenner sånn at siden blir like stor som den forrgje!

Hvor er du i dag?
Liker du Justin Bieber?

 

Love from Martine ♥

LOFOTEN!

Nordnorge Sommern'11 // 15.jul.2011 @ 00:05 // K o m m e n t a r e r (10)

HeiHei!

Nå er jeg fremme i Lofoten. På båten til ble jeg sefølgelig sjøsyk, hadde ikke tatt sånn pille mot sjøsyke. Så jeg satt loner ute på dekk i litt over tre timer, siden jeg syntes det ble bedre når jeg fikk luft. Så nå sitter jeg her på verdens tregeste nett som suger, jeg kunne gått opp på fjellet og ned igjen og nettsiden hadde fremdeles ikke vært lastet opp!-.-            (Det er ikke så ille, men det er ikke langt i fra)

 Fremme i Lofoten!


HAPPY FOR VÆRET!

Har du noen gang tatt Hurtigruten :)?

 

love from Julie♥

on the road again

Nordnorge Sommern'11 // 14.jul.2011 @ 22:46 // K o m m e n t a r e r (2)

Da er vi ca. 1 time unna Trondheim, men vi la oss inn på en camping plass nå, for nå orket vi ikke mer bilkjøring. Så på veien hit stoppet vi 3 ganger, og første var butikken, andre stopp var middag, tredje var på dovrefjell! Wan't pictures? Følg med nuuu:


Normal sa du?


Daddy & Me!Og her spiste vi, sykt gode kjøttkaker og pommefrits! tehe.

 

SÅ var det da Dovrefjell:

PLANKING FTW!
SÅ er vi framme på campingplassen i Oppdal:
hhaaha, det er gjeiter i bånd her! LOL


nåå, skal vi snart legge oss alle sammen her! Skal opp klokken 7 for å dra videre klokken 8, for så å være i Trondheim klokken halv 10 ellerno! SHOPPIIINGGG. miihhiihi.


Hva syntes du om bildene?
Hva har du gjort i dag?

 

Love from Martine ♥

enda i bilen

Nordnorge Sommern'11 // 14.jul.2011 @ 19:24 // K o m m e n t a r e r (0)

tror jeg blir gal jeg altså! Har kjørt siden 12.30 i dag og har hatt to stoppe pauser.. Nå har vi akkurat passert Otta, som vi spiste middag på grand hotel ellernosånt, så hvis vi skal fram til Trondheim i dag så er vi der ikke før klokka 10 på kvelden ellerno! Men jeg er egentlig den eneste som vil rekke fram dit i dag, for jeg vil være der litt i morgen! Tihii. Men ja, tok noen bilder i stad som jeg poster senere når jeg har fått redigert de ogsånt så da får dere nøye dere med litt webcam bilder, men internett er så utrolig treigt, at jeg blir GAL! haha:

 


skeiiv.
CRAZY DOOG!cheez doodles, skal prøve å lage pakken til en boks, forklaing på ARTIGE.NO!And I was like WHAT!?
PEACE OUT SUCKAS! nå er jeg kvalm!

PS: hvis noen lurer, ja jeg har internett i bilen fordi jeg er avhengig!

snakkes later, da legger jeg ut bilder fra vår matpause! woooho. 

 

Hva har du gjort i dag?

 

Love from Martine ♥

hothothot

Nordnorge Sommern'11 // 14.jul.2011 @ 13:57 // K o m m e n t a r e r (4)

Herregud tror jeg koker over her! airconditoningen har streika og vi kan ikke åpne vinduene pga alle i fammen har pollen allergi! GREAT! men jaja, skal jo til nordnorge så håper på at det er litt kjøligere der! akkurat nå aner jeg ikke hvor vi er men første stoppested er Gjøvik som er kanskje 1 time til vi er der også skal vi kjøre videre spise middag også framme i Trondheim! men vi skal bare sove der også skal vi kjøre opp til Bodø i morgen! så gleder meg egentlig litt til å være i Bodø for første gang! Haha, har også hørt gjennom spotify lista mi et par ganger nå, må forfriske den når jeg er på pc'n ! Men vi snakkes, kommer noen utrolig fine bilder i slutten.. Ehh go iPod kamera! Har også sovet litt faktisk, fin døgnrytme.

Trondheim next

Nordnorge Sommern'11 // 14.jul.2011 @ 09:24 // K o m m e n t a r e r (1)

Yoo!
Nå sitter jeg å blogger fra blogg appen på ipoden min, fordi pc'n er nede i camping bilen! Så det kommer nok et par innlegg når vi er på vei, for vi skal kjøre bil i 6 timer og vi drar om ca 40 min.. Gleder meg eh not! Men se på den lyse siden, får møtt Julie om 3 - 4 dager, og da skal vi ta masse bilder, wohooo (: men nå må jeg nesten gå ned til bilen, vi snakkes! (ikke det vakreste bilde av meg men måtte ta ett raskt også får dere sett bamsen min som jeg alltid har med på tur! tihii)

update fra bodø

Nordnorge Sommern'11 // 13.jul.2011 @ 22:18 // K o m m e n t a r e r (6)

 

HEY!

 

Nå har jeg kommet fram til Bodø, her har solen gjemt seg bak skyene, det er bikkjekaldt og regn hele dagen. WOHO!! I dag var vi på sentret for å bytte bagen vår som ble revet hull i iløpet av flyturen.  Mens vi var der fant jeg også noen sommersko på salg.


 På flyplassen! sykt nasty kaffe..

 Det var en veldig flott statue som jeg bare måtte ta bilde med.

 

Dette er skoene jeg kjøpte! de var på salg på din sko ;)
Jeg bestilte fra barnemenyen når vi spiste lunsj, og fikk jeg en gratis kuli! KULT!

 

 Burgeren min<3

 
 


Hva har dere gjort i dag<3?


love from Julie♥arkiv


Januar 2012
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Desember 2010
Oktober 2010
September 2010
August 2010
Juni 2010
Mai 2010
April 2010

kategorier


bilder
blogg
Hverdag
innkjøp
juma digger & disser.
Justin Bieber
Nordnorge Sommern'11
Video


Designet er laget av mne ©
hits